Participació

Junts Guanyem Vallirana neix amb la voluntat de fomentar la participació popular i el debat. En aquest sentit, adoptem l’assamblearisme com a forma política i social d’organització. Totes les nostres decisions, així com l’actuació dels nostres candidats o càrrecs púbics i l’estat dels nostres comptes econòmics, son debatudes i acordades a les assemblees, autoorganitzades pels membres de la candidatura.

En primer lloc, cal recordar que a les assemblees generals es discuteixen les decisions cabdals que afecten al conjunt de l’organització. Al seu torn, són assemblees plurals, unitàries i obertes a tothom. És necessari recordar que som un moviment polític de caire municipal. En aquest sentit, no mantenim un vincle orgànic amb cap organització, partit o associació d’àmbit autonòmic o estatal. Així mateix, rebutjem el finançament de la banca: tots els nostres recursos provenen de les aportacions dels seus membres i socis, així com col·laboracions individuals dels veïns i veïnes de Vallirana.

En segon lloc, entre assemblees generals emana una assemblea permanent, la qual s’encarrega de dinamtizar les tasques quotidianes, els tràmits, les gestions, les xarxes socials, així com tot allò indispensable per el desenvolupament i l’organització de Junts Guanyem Vallirana. D’aquesta poden també sorgir grups de treball temporals sobre diverses temàtiques. És necessari recordar, però, que l’assemblea permanent també és un òrgan plural obert a tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: