Les eleccions generals i l’ascens de l’extrema dreta (català i castellà)

Serem clars. Tal com diem al nostre comunicat recentment publicat sobre les eleccions municipals, “vivim un context d’emergència social i ambiental, de repressió política-judicial i d’ascens de l’extrema dreta, no només aquí sinó a escala planetària.” Junts per Vallirana, com espai municipal que treballa per bastir una proposta municipalista, ecologista i feminista per a les eleccions municipals, declarem el següent:

ELECCIONS MUNICIPALS: “Com organització plural d’activistes, assembleària i dedicada al treball per una Vallirana millor, defensem que a les pròximes eleccions municipals hi hagi una candidatura àmplia de Vallirana per Vallirana, feminista, ecologista, republicana, fidel als moviments socials i lluites actuals i 100% transparent”. A Junts per Vallirana, en aquesta tasca estem. Només intervenint en “totes les contradiccions de la societat, lluitant en els moviments socials, construint poder popular; i també conformant alternatives polítiques”, podrem avançar cap a la construcció d’un municipalisme transformador des de la base i per la base.

ELECCIONS GENERALS I EUROPEES. Davant l’ascens de l’extrema dreta fem una crida a votar massivament a partits d’esquerres i a continuar les mobilitzacions a favor dels drets de les dones i LGBTI; dels treballadors, dels pensionistes i dels migrants; per uns serveis públics de qualitat; per frenar les polítiques d’austeritat i la gestió neoliberal de la crisi; per un habitatge digna i un lloguer social assequible i pel dret a decidir. A l’extrema dreta l’hem de guanyar a les urnes, però només la podrem derrotar amb carrer i més carrer. Ens volen dividir amb el seu discurs de l’odi, per després reprimir-nos per separat. Així, i davant l’amenaça d’ascens de l’extrema dreta, hem de cridar ben alt: som el 99% i l’única minoria perillosa són els rics!

Castellà:

Seremos claros. Como decimos en nuestro comunicado recientemente publicado sobre las elecciones municipales, “vivimos un contexto de emergencia social y ambiental, de represión política-judicial y de ascenso de la extrema derecha, no sólo aquí sino a escala planetaria.” Junts per Vallirana, como espacio municipal que trabaja para construir una propuesta municipalista, ecologista y feminista para las elecciones municipales, declaramos lo siguiente:

ELECCIONES MUNICIPALES: “Como organización plural de activistas, asamblearia y dedicada al trabajo por una Vallirana mejor, defendemos que en las próximas elecciones municipales haya una candidatura amplia de Vallirana por Vallirana, feminista, ecologista, republicana, fiel a los movimientos sociales y luchas actuales y 100% transparente “. En Junts por Vallirana, en esta tarea estamos. Sólo interviniendo en “todas las contradicciones de la sociedad, luchando en los movimientos sociales, construyendo poder popular, y también conformando alternativas políticas”, podremos avanzar hacia la construcción de un municipalismo transformador desde la base y por la base.

ELECCIONES GENERALES Y EUROPEAS: Ante el ascenso de la extrema derecha llamamos a votar masivamente a partidos de izquierdas y continuar las movilizaciones a favor de los derechos de las mujeres y LGBTI; los trabajadores, los pensionistas y los migrantes; por unos servicios públicos de calidad; para frenar las políticas de austeridad y la gestión neoliberal de la crisis; por una vivienda digna y un alquiler social asequible y por el derecho a decidir. A la extrema derecha la tenemos que ganar en las urnas, pero sólo la podremos derrotar con calle y más calle. Nos quieren dividir con su discurso del odio, para luego reprimirnos por separado. Así, y ante la amenaza de ascenso de la extrema derecha, tenemos que gritar bien alto: somos el 99% y la única minoría peligrosa son los ricos!

A %d bloguers els agrada això: