Vallirana 2019: Per una candidatura municipalista, feminista i ecologista. Ens avales?

Vivim un context d’emergència social i ambiental, de repressió política-judicial i d’ascens de l’extrema dreta, no només aquí sinó a escala planetària. Per canviar el món és necessari que totes i tots sumem: intervenint en totes les contradiccions de la societat, lluitant en els moviments socials, construint Poder Popular… i també alternatives polítiques.

Des de Junts per Vallirana creiem i defensem que una candidatura municipalista, de Vallirana per Vallirana, feminista, ecologista, republicana i fidel als moviments socials i lluites actuals és més necessària que mai. Una altra manera de fer política, des d’abaix, fidel a les classes populars i 100% transparent és possible.

Així, com organització plural d’activistes, assembleària i dedicada al treball per una Vallirana millor, defensem que a les pròximes eleccions municipals hi hagi una candidatura àmplia de Vallirana per Vallirana. És per tot això que demanem el teu aval per poder presentar aquesta candidatura a les properes eleccions municipals. En necessitem 500!

Un peu a les institucions, mil peus al carrer. Junts i juntes, la victòria és possible.

Junts per Vallirana

A %d bloguers els agrada això: