1 d’octubre: votem!

Comunicat de Junts per Vallirana

Ja hi ha data i pregunta per al referèndum d’autodeterminació de Catalunya. I moltes són les desconfiances que genera el PDeCat de la corrupció (antiga Convergència) en la preparació del mateix, que ara no pot rebaixar el referèndum a una simple consulta com ja ho va fer el 2014.

No hi ha una majoria al congrés a favor de pactar un referèndum, així que davant del bloc immobilista de PP, PSOE i Ciutadans cal desobeir. L’èxit del referèndum, així com tants drets socials conquerits a la llarg de la història, depèn de la capacitat de desbordament de l’esquerra a favor del dret d’autodeterminació.

Des de Junts per Vallirana cridem a la mobilització i a una participació massiva en el referèndum de l’1 d’octubre. Només així es podrà fer efectiu el dret a decidir del poble de Catalunya.

1 de octubre: votemos!

Ya hay fecha y pregunta para el referéndum de autodeterminación de Catalunya. Y muchas son las desconfianzas que genera el PDeCat de la corrupción (antigua Convergència) en la preparación del mismo, que ahora no puede rebajar el referéndum a una mera consulta como ya lo hizo en 2014.

No hay una mayoría en el congreso a favor de pactar un referéndum, así que ante el bloque inmovilista de PP, PSOE y Ciudadanos es necesario desobedecer. El éxito del referéndum, así como tantos derechos sociales conquistados a la largo de la historia, depende de la capacidad de desborde de la izquierda a favor del derecho de autodeterminación.

Des de Junts per Vallirana llamamos a la movilización y a una participación masiva en el referéndum del 1 de octubre. Solo así se podrá hacer efectivo el derecho a decidir del pueblo de Catalunya.

A %d bloguers els agrada això: