Comunicat: No a la pedrera, mobilitzem-nos!

Davant el ja conegut projecte per requalificar els terrenys de la muntanya on està situada la pedrera El Telègraf, davant de la urbanització El Lledoner, des de Junts per Vallirana diem NO a aquest projecte, doncs afectaria directament a Vallirana i als veïns de El Lledoner i tindria un impacte mediambiental enorme.

Però cal anar més enllà de la denúncia pública i la indignació i pressionar per a què aquest projecte no tiri endavant. Per això creiem que cal mobilitzar-se i dir NO a la pedrera abans no sigui massa tard. Des de Junts per Vallirana creiem que és necessari protestar i actuar unitàriament (ciutadania, partits, associacions, entitats…) per tal que la veu de les valliranenques i valliranencs es faci escoltar.

No a la Pedrera, mobilitzem-nos!

A %d bloguers els agrada això: