Acta Assemblea Permanent 8 de Gener de 2016

0) Benvinguda i funcionament de Junts per Vallirana
Es realitza una breu presentació de cada un dels assitents, ja vinguin per primera vegada o participin des del començament. S’explica com funciona JxV i quins són els seus òrgans.

1) Ple de Gener. S’acorda celebrar una assemblea permanent monogràfica per dimarts 26 de Gener. En quant a les mocions, es presenten les següents.

a) Moció per la retirada dels símbols franquistes a edificis no públics del poble. S’aprova per unanimitat portar-la al ple i contactar amb tots els partits per adherir-se a la mateixa.

b) Moció de Condemna de la decisió del TS d’anul·lar la sentència exculpatòria de l’Audiència pels fets del 15J de 2011. S’acord per unanimitat portar-la al ple i contactar amb Vsqp per presentar-la conjuntament.

c) Moció per la qualitat de l’aire a Vallirana i al Baix Llobregat. Després del debat es valora positicament presentar-la al ple.

d) Moció en suport a la Inicitiva Legislativa Popular per una llei del sistema educatiu de Catalunya. S’acorda no només presnetra la moció al ple ordinari al mes de Març, sinó també organitzar un acte informatiu dijous 18 de febrer amb membres de la marea groga.

3) Actes. S’acorden organitzar 2 actes en el proper periode. 1 sobre Correscales (on es veu imprescindible comptar amb algun membre) i coorganitzar-lo amb la candidatura Vsqp; i l’altre sobre la ILP d’Educació citat abans.

4) En Comuns. Es comunica la reunió prevista sobre En Comuns i es proposen voluntaris per anar a la trobada.

5) Comptes. Es realitza un resum sobre els comptes tant de Junts per Vallirana, com dels ingressos del regidor per assitencies a plens i comisions informatives.

6) En Comú Podem. Es fa un balanç positiu sobre les eleccions, la feina feta i el resultat de les mateixes.

A %d bloguers els agrada això: