Comunicat: Per una Catalunya En Comú

Arriba el 20 de desembre. Arriba el moment que estavem esperant per traslladar tota la nostra indignació a les urnes. Les eleccions municipals van suposar un tsunami de candidatures “En Comú” capaçes de Guanyar Barcelona, Madrid o Cadis. Ara és el moment de donar un pas més i fer fora al PP de les institucions.

El passat 16 d’octubre Barcelona En Comú va decidir participar a les eleccions generals del 20D. Amb el nom de En Comú Podem, aquesta candidatura va nèixer al voltant de quatre punts.

  • Radicalització democràtica mitjançant el dret a decidir. Exigència d’un referèndum vinculant sobre el futur polític de Catalunya en el qual totes les opcions es puguin expressar lliurement amb totes les garanties.
  • Defensa del municipalisme ciutadà, que ja està demostrat que es pot governar d’una altra manera, com aposta per una política diferent que defensi els drets socials, els serveis públics, els béns comuns.
  • Pla de rescat ciutadà contra la crisi i les polítiques d’austeritat, amb l’objectiu d’aturar el retrocés democràtic viscut aquests últims anys (reforma laboral, privatitzacions mafioses, pobresa energètica, Llei Montoro…).
  • Emprendre mesures per construir processos de canvi i aturar problemàtiques que afecten més enllà de l’àmbit estatal (TTIP, canvi climàtic…).

Junts per Vallirana, candidatura municipalista que s’identifica amb les altres candidatures pel canvi, saluda aquesta nova iniciativa i dona suport a la candidatura En Comú Podem.

Vallirana, dijous 5 de Novembre de 2015

A %d bloguers els agrada això: