Acta assemblea permanent dijous 24 de setembre de 2015

Assistència: 10 persones

1 – Valoració de la situació política municipal després de les eleccions i el 27S

– J. presenta el debat sobre la situació política en l’àmbit municipal i nacional.

– Pel que fa a la situació municipal, la no existència d’una Vallirana en Comú àmplia ha estat un dels motius de la majoria absoluta del PSC: no ha existit un únic actor polític de l’esquerra alternativa que disputés l’alcaldia.

– La gestió municipal de l’actual alcaldessa, coneguda per gran part del municipi, un altre dels motius de la majoria absoluta del PSC.

– I pel que fa a Junts per Vallirana, manté la seva independència com a moviment municipal en no pronunciar-se per cap actor polític a escala nacional. En els anys vinents, treballar per aparèixer com un espai útil i en la línia de fomentar una única candidatura alternativa de caràcter municipalista al poble.

2 – Grup de treball AV

L’Assemblea permanent acorda crear grup de treballar per avançar en el tema de AV.

3 – Comissió refugiats

M i J. han assistit a totes les reunions de la comissió de refugiats creada a l’Ajuntament de Vallirana. Expliquen a l’assemblea totes les passes que s’han donat des de la comissió.

L’Assemblea debat sobre els propers passos i tasques a desenvolupar.

4 – Ple 8 d’octubre

Es presenten diverses preguntes que l’O. Haurà de plantejar al proper ple municipal del 8 d’octubre.

5 – Divisió de feines/tasques internes

L’Assemblea permanent de Junts per Vallirana acorda i decideix repartir les tasques internes de l’organització (xarxes socials, web, organització, coordinació grups de treball, preparació plens municipals…) per evitar la sobrecàrrega de tasques que poques persones han tingut en els darrers mesos.

6 – Comptes Junts, comptes O. Canvis a la web

– J. presenta els canvis a la web (s’ha obert un nou espai de comptes i transparència on tothom podrà veure els canvis i els últims moviments bancaris).

7 – Altres

– Breu valoració de la festa major.

– L’Assemblea permanent de Junts per Vallirana acorda el tema del proper article que sortirà publicat a la revista municipal Viure Vallirana.

A %d bloguers els agrada això: