370 gràcies!

Junts per Vallirana irromp a l’Ajuntament de Vallirana gràcies als 370 vots que va obtenir a les passades eleccions municipals.

“Aquests últims dos dies he contestat a tots els missatges de suport i a totes les felicitacions que molts i moltes de vosaltres m’heu enviat a mi personalment.
Agraeixo el vostre suport i les vostres paraules.

Junts Guanyem Vallirana inicia una nova etapa a les institucions. Els quatre anys vinents farem una oposició constructiva, transparent, oberta als veïns i veïnes i participativa des de les nostres assemblees. Així mateix, i passada la campanya electoral, continuarem enfortint el teixit social i associatiu i les lluites al carrer!

Aquest projecte de confluència no hauria estat possible sense totes i tots vosaltres. I, sens dubte, si ara mateix podem treballar des del carrer i des de les institucions és perquè totes i tots vosaltres ho heu fet possible.

Fem poble! Guanyem Vallirana!”

Omar Rodríguez, cap de llista per Junts per Vallirana