Acta Assemblea General divendres 27 de Març de 2015

1 – Com a primer punt, J. presenta els 9 punts redactats sobre el programa ja enviats per correu electrònic i escrits a partir dels eixos programàtics aprovats al mes de gener. 1 per 1, es modifiquen segons les aportacions dels assistents.

2 – Com a segon punt, s’aborda la llista i s’aproven els següents acords:

a) Cap de llista, Omar Rodríguez, escollit per unanimitat.

b) La resta, es confecciona a través del consens. La llista continua amb Montserrat Cazorla, Irene Abad, Dídac Aleixandri, Eduard de Haro, Concepción Arrebola, Inés Pérez, Lluís Martínez, Anabel Edo, Jesús Marín, Arístides Barea, Susana Bello, Cristina Valls, Josep Rubio, Manel Flordelís, Carme Cisquella i Jordi Milà. Com a suplents la llista segueix amb Antònia Petrus, Lidia Marín i David Fontana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: